Onze website is verouderd, ook qua inhoud,
later dit jaar gaat onze nieuwe website online.
Blijf op de hoogte of volg ons op Instagram

Online Werkplek

Interface Design voor Zorgstichting Dichterbij

Dichterbij had een bijzonder idee en vroeg Play! om dit te verscherpen en vorm te geven. Samen ontwikkelden we een werkend prototype voor een online werkplek. Het uitgangspunt was het laagdrempelig maken van dagelijkse taken.

Dichterbij

Dichterbij ondersteund – in het stroomgebied van de Maas – mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten. Dichterbij telt meer dan 5000 werknemers in verschillende disciplines met verschillende wensen/taken.

Online Werkplek

Het resultaat is een werkend, interactief prototype van een persoonlijke online werkplek. Dit is enthousiast ontvangen binnen de organisatie. Mede door het overtuigende prototype besloot de organisatie om een daadwerkelijke applicatie te ontwikkelen. Op dit moment werkt Dichterbij met diverse partijen aan de daadwerkelijke realisatie, Play! blijft nauw betrokken op het gebied van interface design.

Opdrachtgever

Zorgstichting Dichterbij

Proces

De opdrachtgever is nauw betrokken bij de totstandkoming van het prototype. Een mooi voorbeeld van co-auteurschap, samen komen we tot het beste resultaat.

Resultaat

Dagelijkse taken, nieuwsvoorziening en interne communicatie samengebracht in één aantrekkelijke omgeving. Het interactieve prototype is enthousiast ontvangen door de organisatie. Hierdoor is draagvlak gecreëerd om de daadwerkelijke applicatie te ontwikkelen.