Onze website is verouderd, ook qua inhoud,
later dit jaar gaat onze nieuwe website online.
Blijf op de hoogte of volg ons op Instagram

De auto van m'n Opa

Historische verhalen en foto's over Brabantse motorvoertuigen

In opdracht van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) ontwikkelden we deze website met historische verhalen en foto's over Brabantse motorvoertuigen.

De website is gericht op verhalen, foto's en het actief betrekken van de bezoeker, uitnodigen tot reageren en het opsturen van foto's of verhalen.

Werkwijze

In nauwe samenwerking met het BHIC maakten we een functioneel ontwerp/prototype. Vervolgens is de opdrachtgever betrokken gedurende alle fases van het project, door deze samenwerking komen we tot het beste resultaat.

Database met bijna 100.000 kentekens

Aansluitend bevat de website een database en zoekmachine met alle kentekens (en gegevens over de eigenaren) van Noord Brabant tussen 1906 en 1951, alles bij elkaar bijna 100.000 stuks. De gegevens zijn nog niet volledig, momenteel wordt de database uitgebreid met de gegevens uit de periode 1924-1951.

Opdrachtgever

Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC)
Hét centrum voor lokale geschiedenis in noordoostelijk Noord-Brabant. Beheert ruim 1.500 archieven en collecties (bijna 40 kilometer papier en perkament).

Resultaat

Een goed bezochte website met Historische verhalen & foto's over Brabantse motorvoertuigen. De website nodigt de bezoeker uit om zelf een bijdrage te leveren. Door de inzendingen van het publiek wordt de collectie regelmatig verrijkt met nieuwe foto's, verhalen en reacties.

Link

www.deautovanmnopa.nl

Credits

Grafisch Ontwerp: Studio Tween