Onze website is verouderd, ook qua inhoud,
later dit jaar gaat onze nieuwe website online.
Blijf op de hoogte of volg ons op Instagram

Bosch Open Expo

Unieke tentoonstelling op verschillende Locaties & Musea in ‘s-Hertogenbosch

Bosch Open Expo (B.O.E.) is een unieke tentoonstelling die wordt samengesteld door open inschrijving. Iedereen (≥ 15 jaar) kan zijn of haar kunstwerk inzenden voor begin november 2015 en strijdt zo voor een plek in de tentoonstelling ‘BOSCH OPEN EXPO’ die in het voorjaar van 2016 in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt.

De werken worden anoniem gepresenteerd aan de jury die in november 2015 de selectie voor de tentoonstelling maakt. In maart 2016 wordt de expositie geopend en hangen de werken op verschillende tentoonstellingslocaties in ‘s-Hertogenbosch. De B.O.E. is een initiatief van Bosch 500 en maakt onderdeel uit van de Manifestatie 2016.

Uitdaging

In samenwerking met alle partijen ontwikkelden we een frisse en overzichtelijke website, geschikt voor computers, tablets en mobiele telefoons (responsive). De website bevat een tweetalige registratiemodule, voorzien van diverse (internationale) betaalmethodes. Het registratieproces sluit aan op de productie voor de tentoonstelling; waarbij op één dag een selectie wordt gemaakt uit ca.1000 kunstwerken.

Opdrachtgever

Stichting Jheronimus Bosch 500

Resultaat

Responsive website voor unieke internationale tentoonstelling. Bevat een gebruiksvriendelijke, tweetalige registratiemodule, voorzien van diverse (internationale) betaalmethodes.

Credits

Communicatie: Claire is Helder
Ontwerp & Campagnebeeld: Studio Tween