Onze website is verouderd, ook qua inhoud,
later dit jaar gaat onze nieuwe website online.
Blijf op de hoogte of volg ons op Instagram

blikonderwater

Brengt het onderwaterlandschap van nederland in beeld

Blikonderwater maakt bijzondere fotos van het onderwaterleven in Nederland. Wij maakten de website waar ze hun foto's en reportages publiceren. Daarnaast worden de foto's ook gepubliceerd in (landelijke) dagbladen, tijdschriften en zelfs een tentoonstelling.

concept & ontwerp

Samen met blikonderwater bedachten we het concept voor deze website. De website kenmerkt zich door een sober ontwerp. Hierdoor komt de nadruk te liggen op de fotografie zelf. De foto's zijn ingedeeld op landschapstype, zoals bron & beek of sloot & plas. Wie juist gericht wil zoeken kan gebruik maken van een uitgebreidere zoekfunctionaliteit.

techniek

De database met beelden wordt beheerd via het gebruiksvriendelijke Drupal, een open source CMS. De website is responsive, de opmaak past zich aan aan de grote van het scherm. Hierdoor is deze ook geschikt voor iPad, iPhone en andere mobiele devices. Blikonderwater maakt goed gebruik van sociale media (facebook en twitter). Deze zijn ook geïntegreerd in de website.

Opdrachtgever

blikonderwater.nl

Resultaat

Een goedbezochte website ontsluit een grote collectie onderwaterfoto's, het ontwerp nodigt uit om door te blijven bladeren.